10 Haziran 2012 Pazar

Körüklü Tenteler Ne Demektir

Yanlarının kapalı olması nedeniyle yanlardan gelen güneşi tamamen kesen dekoratif görünüml tente sistemidir.



Kasetli Tenteler

Kompakt şık tasarım;
•    Kumaşı ve mekanizmayi dış etkilerden koruyan tam kaset.
•    Alüminyum enjeksiyon döküm parçalar.
•    Alüminyum profiller ve plakalar.
•    Elektrostatik toz boya.
•    Paslanmaz  bağlantı civatalar ve pimler.
•    150, 200, 250, 300, 350 cm ileri açılım.
•    200-700 cm tek parça genişlik.
•    45º'ye kadar kademesiz ayarlanabilir eğim.
•    Manuel ya da uzaktan kumandalı kontrol.
•    Rüzgar ve Güneş Sensörü Seçeneği.
•    İthal ya da yerli akrilik kumaş; 100 farklı renk ve desen seçeneği.


Kutulu Kasetli Tente

Özel tasarımı sayesinde şık bir çizgi halinde, kolları ve kumaşı içine alabilen, tamamen  kapalı kutu şeklinde dizayn edilmiş, kutu içerisinde bulunan fırçası sayesinde kendi kendini temizleyebilen sistemdir.



Window (Kasetli Pencere Tentesi)

Karanlık Yerine Gölge...

Window pencere tente, alışılagelmiş tentelerin dışında bir modeldir ve geniş uygulama alanı vardır. Window pencerelerde gölge ya da estetik katma amaçlı kullanılırken, mağaza vitrinleri ve balkonlarda da tercih edilmektedir.

Window modelin kompakt kaset sistemi, kumaş ve mekanizmayı olumsuz doğa şartlarına karşı korurken, dış cephelerin görünümü ile bütünleşerek mekanlara modern bir görüntü katar. Window modelin eğimi 0ºile 180ºderece arasında ayarlanabildiğinden bulunulan ortama istenildiği miktarda güneş ışığı girmesi sağlanabilir.


Pencere Tipi Kasetli Tente

Kasetli tente sistemidir. Pencereler, balkonlar ve mağaza vitrinleri için özel olarak tasarlanmıştır. Bu model mekanın pencerelerini daha modern ve şık göstermektedir. Tentenin açılıp kapanmasını sağlayan kollar ve kollardaki güçlü yaylar kumaşın her şekilde girdgin şekilde durmasını sağlar. Açı ayarı 0 ile 75derece arasında ayarlanabildiğinden, mekanınıza giren güneş yoğunluğuna siz karar verebilirsiniz. Opsiyonel olarak perforje sistemi uygulaması yapılabilir.



Pencere Tenteleri

- Hafif yapısı, şık tasarımı ve tam kasetli olma özelliğiyle, özellikle pencereler için geliştirilmiş bir üründür.
- Estetik açıdan evinize değer katar, çeşitli renkleriyle iç dünyanızı evinize yansıtmaktadır.
- 180 derece hareket kabiliyetiyle, manzaranızı kapatmadan, güneşin açısına göre hareket ettirebilirsiniz.


Işıklı Tam Kasetli Tente

Sınıfının en gelişmiş, modern ve işlevsel modeli sizi, konfor dünyasına davet ediyor. Standart uzaktan kumandalı ve tam kasetli bu ürün temizlik fırçası sayesinde her kapanışta kumaşı süpürür, kaset kısmındaki conta ile ise mükemmel kapama sağlar.

Kumaş toplama kısmındaki alüminyum kaset, tentenizin açık pozisyonda iken de dış etkenlerden korunmasını sağlar.  Kaset içindeki pvc kumaş koruyucu profil kumaşı solmaya karşı korur.  Ürün tamamen paslanmaz ve alüminyum mekanizmalıdır.


Tam Kasetli Tente

Kumaş ve mekanizmayı dış etkenlerden tamamen muhafaza eden tam kasetli modeli estetik hatlarıyla göz kamaştıran bir görünüme sahiptir. Kaset sistemi sayesinde, tentenizi uzun yıllar ilk günkü gibi temiz ve güzel muhafaza edebilirsiniz. Kumandalı motor (opsiyonel) sayesinde, tek dokunuşla açılıp kapanan tentenize, rüzgar sensörü ekleyerek rüzgara karşı korunmasını sağlayabilirsiniz.







Standart Tentelerin Özellikleri

Standart tente, zarif çizgileriyle yüksek kaliteyi bir arada bulunduran ekonomik bir modeldir.  Standart manuel olan bu ürüne opsiyonel olarak motor eklenebilmektedir.  Ürün, paslanmaz ve alüminyum aksamlara sahiptir.

Kullanılan kumaşlar, ithal akrilik olup, solmaya ve çürümeye karşı garantilidir. Rüzgar sensörü (opsiyonel), rüzgara göre otomatik olarak açılır ve kapanır. Eğim ayar mekanizması, güneşin yönüne göre tentenizin açısını 0°-45° arası değiştirmenizi sağlayacaktır. Spot ışıklar, hoş ve uyumlu bir ortam yaratmanızı sağlar.




9 Haziran 2012 Cumartesi

Körüklü Tenteler Nedir

KÖRÜKLÜ TENTE SİSTEMLERİ İKİ FARKLI CEPHEDEN GELEN GÜNEŞ IŞINLARINDAN SİZLERİ ve MEKANLARINIZI KORAMAK İÇİN İMAL EDİLEN TENTE SİSTEMİMİZDİR. KÖRÜKLÜ TENTE SİSTEMLERİMİZİN İSKELETLERİ DEMİR PROFİLDEN veya ÖZEL ÇEKME ALÜMİNYUMDAN OLUŞMAKTA ve TAMAMI ELEKTROSTATİK FIRIN BOYALIDIR. KÖRÜKLÜ TENTE SİSTEMLERİMİZ İP YARDIMI İLE MANUEL AÇILIR KAPANIR SİSTEMLİ OLARAK İMAL EDİLMEKTEDİR. TENTELERİMİZDE KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ KUMAŞLARIMIZ RENK SEÇENEKLERİ SİZLERE BIRAKILMIŞ OLARAK %100 AKRİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP OLUP İTHAL SUNBRELLA MARKA KUMAŞTIR. KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ KUMAŞLARIMIZ SU İTİCİLİK (ÜZERİNDEKİ SUYU CİVA HALİNE GETİRİP AKIŞKANLIK VERME) ÖZELLİĞİNE SAHİP OLUP GÜNEŞTEN SOLMAMAYA GARANTİLİDİR.







Mafsallı Tente Sistemleri Nedir

MAFSALLI TENTE SİSTEMLERİMİZ EN İYİ ve EN SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜMÜZDÜR. MAFSALLI TENTELERİMİZİN MEKANİK SİSTEMİ ALÜMİNYUM ENJEKSİYON DÖKÜMDÜR. PARÇALARIMIZ ve METAL AKSAMIMIZ ELEKTROSTATİK FIRIN BOYALIDIR.  TENTELERİMİZİN ÖN PROFİL KAPAKLARI SADECE BEYAZ RENKTE DEĞİLDİR KUMAŞ RENLERİNE UYUM SAĞLAMASI İÇİN RENK ÇEŞİTLERİ DE SEÇENEKLERİNİZ ARASINDA SİZLERE SUNULMAKTADIR. MAFSALLI TENTELERİMİZİN ÖN PROFİLİNDE BULUNAN YAĞMUR KANALI SAYESİNDE SUYUN SAÇAKLARDAN AŞAĞIYA DÜZENSİZ BİR ŞEKİLDE AKMASI ENGELLENİR. MANUEL veya MOTORLU (DÜĞMELİ veya UZAKTAN KUMANDALI ALTERNATİFLERİ İLE) ÇALIŞIR SİSTEM OLARAK ÇALIŞIR SİSTEM ALTERNATİF SEÇENEKLERİMİZ BULUNMAKTADIR. ÜRÜNLERİMİZİN SAÇAKLARINI İSTEĞİNİZE GÖRE DÜZ veya DALGALI YAPILMAKTADIR. MAFSALLI TENTELERİMİZİN İLERİ AÇILIŞLARI 150-200-250-300-350 cm. BOYLARI İSE 200 cm"DEN-700 cm"YE KADAR TEK PARÇA HALİNE ÜRETİLMEKTEDİR. MAFSALLI TENTELERİMİZDE KULLANMIŞ OLDUĞUMUZ KUMAŞLARIMIZ RENK SEÇENEKLERİ SİZLERE BIRAKILMIŞ OLARAK %100 AKRİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP OLUP İTHAL SUNBRELLA MARKA KUMAŞTIR. MAFSALLI TENTELERİMİZİN YALNIZCA GÖLGE SAĞLAMAKLA KALMAYIP ŞIK DİZAYNI İLE DE CEPHELERİNİZE ESTETİK BİR GÖRÜNTÜ KATAR.




Branda Kılıf

Brandadan kılıflar çeşitli boy ve ebatta ve çeşitli branda malzemesinden imal edilir. Atölyelerimizde titizlikle işlediğimiz bu ürünleri her ortamda rahatlıkla kullanabilir. Korumak istediğiniz herşeyi gönül rahatlığıyla örtebilirsiniz. Branda kılıflarının başlıca kullanım alanları; Makina kılıfı, saman brandası,  mahsül brandası, örtü, koruma Kılıfı, koruma brandası.

Çadır Branda

Malzemeleri imalat ve uygulama yapılacak alana göre farklılık göstermektedir.


İnşaat Brandası

İnşaat perdesi, kaba inşaatı bitmiş şantiyelerde ya da restorasyonu yapılan binalarda kullanılan ürünlerdir.


Kamelya Çadırlar

Yüksek standartlarda imal edilir, montajı ve demontajı kolay üründür. Ucuz çadır olarak satışa sunduğumuz kamelya her alanda kullanılabilir. Kamelya çadırlar formları itibarı ile gerek duyulduğunda estetik görünümlü kurulduğu yerde uzun zaman kalabilecek formlarda imal edilebildiği gibi,çok kısa zamanda kurulup sökülmek üzere ucuz kamelya çadırlar olarak da imal edilebilir. Kamelya çadırlar teknik olarak alternatifi en bol olan ürünlerdir.



Mafsallı Tenteler Nedir

Mafsallı tenteler kullanıldığı alana estetik bir görüntü verdiği gibi aynı zamanda yaz aylarında güneşten, kış aylarında yağmur ve kardan korunaklı alanlar oluşturur.


Yarasa Brandaları

Yarasa tente branda sistemleri, genellikle yazlık kullanılabilen ürünlerdir. Yarasa tente modellerimizde mimari tasarıma bağlı olarak sınırsız modelleme yapılabilir.



Oto Brandası

Her modele uygun pamuklu, ıstampalı ya da polyesterli kumaş seçenekleri ile oto brandası imal edilmektedir.


Tır Brandası



  • Klasik tır brandasına göre yükleme boşaltma işlemlerine hız kazandıran kayar yan perde sistemi, uluslararası nakliyecilerin ve günde birkaç sefer yapan yurtiçi ve şehir içi nakliyecileri için de idealdir.
  • Perde 13.6m'lik bir araçta yaklaşık 1.5m'ye toplanabilmektedir. Perde istenildiği takdirde tamamen çıkartılabilmektedir. Sistem, isteğe göre perdenin sağdan sola veya soldan sağa açılabilmesine imkan vermektedir. Yükün araç içinde savrulması veya dış etkenler sebebi ile meydana gelebilecek yan darbelere karşı 1100 dteks polyester iplikten panama dokuma 900 gr/ m2 branda kullanılmaktadır. Branda ayrıca her 60 cm'de bir herbiri 10-11 tona kadar dayanıklı yapışabilir kolonlar ile takviye edilmiştir.
  • Tercihen panama branda üzerine yapılacak digital baskı ile ürünlerinizin tanıtımının yapılması imkanı da mevcuttur.





  • Kamyonet Brandası



  • İthal (680 gr/m2 ağırlığında) ya da yerli (650 gr/m 2 ağırlığında), 1100 dteks 9x9 polyester iplikle dokuma, -30°C ile +70°C ısı farklılıklarına dayanıklı pvc kaplı branda ile üretilmektedir.
  • Sıcak hava ısı kaynak sistemi ile otomatik yapıştırma tekniğiyle üretilmektedir.
  • Arka kapak kısmı fermuarlı, kayışlı ya da amortisörlü kapak sisteminde üretilebilmektedir.




  • Kamyon Brandası



  • İthal (680 gr/m2 ağırlığında) ya da yerli (650 gr/m2 ağırlığında), 1100 dteks 9x9 polyester iplikle dokuma, -30°C ile +70°C ısı farklılıklarına dayanıklı pvc kaplı branda ile üretilmektedir. Sıcak hava ısı kaynak sistemi ile otomatik yapıştırma tekniğiyle üretilmektedir. İskelet üzerinde brandanın metal ile buluştuğu noktalarda aşınmayı önlemek için çift kat branda desteği uygulanır. Kapakta kayış köprü sistemi kullanılmaktadır.
  • Klasik kamyon brandasına göre yükleme boşaltma işlemlerine hız kazandıran kayar yan perde sistemi, günde birkaç sefer yapan yurtiçi ve şehir içi nakliyecileri için de idealdir. Perde istenildiği takdirde tamamen çıkartılabilmektedir. Sistem, istenilene göre perdenin sağdan sola veya soldan sağa açılabilmesine imkan vermektedir. Yükün araç içinde savrulması veya dış etkenler sebebi ile meydana gelebilecek yan darbelere karşı 1100 dteks polyester iplikten panama dokuma 900 gr/ m2 branda kullanılmaktadır. Branda ayrıca her 60 cm'de bir herbiri 10-11 tona kadar dayanıklı yapışabilir kolonlar ile takviye edilmiştir.




  • Mafsallı Tenteler



  • Mekanlarınızın güneş ve yağmurdan korunması için kullanımı kolay ve gösterişli tenteler. Mafsallı ve tek yöne açılımlı modelimizdendir. Duvara veya tavana monte edilebilir şekildede kurulabilir. Motor veya elle kumanda edilebilir.
  • Tenteleri villalarınıza, yazlıklarınıza, evlerinize ferahlık, serinlik, estetik görünüm sağlar.
  • Mekanlarınızın güneş ve yağmurdan korunması için kullanımı kolay ve gösterişli tenteler. Mafsallı ve tek yöne açılımı sağlayan modelimizdir. Duvara veya tavana monte edilir. Motor veya elle kumanda edilebilir.



  • Körüklü Tenteler Nedir



  • Estetik ve şık bir görünüm sağlayan körüklü tente sistemlerimiz sağlam ekonomik ve kullanımı kolaydır.
  • Teraslarınıza, yazlıklarınıza, mağazalarınıza, ev ve iş yerleri için açılır kapanır körüklü tenteler.




  • Çift Açılımlı Tenteler







  • Geniş cepheli çay bahçeleri, restaurantlar ve benzeri geniş mekanlar için çift açılımlı mafsallı tenteler size uygun tenteler olcaktır.


  • Su geçirmez, dayanıklı, akrilik tentelik kumaştan, 50 farklı renk ve desen seçeneği vardır. Alüminyum enjeksiyon döküm parçalar, alüminyum profiller, elektrostatik toz boya.





  • Brandalar

    - İnşaat Brandaları.
    - Yük Brandaları.
    - Kş Bahçeleri-Şeffaf Kaplamalar.



    Balkon Brandaları

    Balkonunuza açılır kapanır tente yaptırmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Branda çeşitler son derece geniş bir yelpaze olarak tarifi olan bir sektör bu kadar ürünü çoğu zaman birtek firmadan talep etmek zorken sizlere, hizmet vermekteyiz.


    Fermuarlı Şeffaf Brandalar

    Fermuarlı şeffaf branda açık hava alanları için tasarlanmış kullanımı kolay yaz aylarında fermuarlı bölümlerini açıp müşterilerinize serin ve temiz hava ile buluşturabilir, sigara kullanan müşterilerinize daha iyi hizmet verebilirsiniz. Oluklu ve kasetli mekanızmalı şeffaf perde olarak dizayn edilmiş olup her mekana uygulanabilir.




    Şeffaf Brandalar Nedir

    Havuzlu bahçeleri şeffaf kapama brandası ile tasarlanabilmektedir. Çok amaçlı kullanılabilen, kısa sürede kullanılacak hale gelebilen, özel bir temel işlemi gerektirmeyen ve son derece geniş kullanım alanı sağlayabilen çadır sistemlerine verilen bir diğer isim ise mekanların şeffaf olarak kapanmasıdır.



    Naylon Şeffaf Branda Kullanım Alanları

     •İnşaat sektörü beton altı naylon branda.
     •Boyacıların koruma maksatlı kullandıkları naylon brandalar.
     •Hava şartlarından korunmak istenen malzemeler için kullanılan naylon branda.
     •Zirai alanda kullanılan naylon brandalar.



    Şeffaf Brandalar

    Çok amaçlı kullanılabilen, kısa sürede kullanılacak hale gelebilen, özel bir uygulama gerektirmeyen ve geniş kullanım alanı sağlayan çadır branda sistemleridir. Genel olarak kış bahçesi, çanta, ayakkabı, soğuk oda kapısı vb. alanlarda kullanılan branda tipidir.



    Şeffaf Branda Neye Denir

    Özellikle kış bahçesi, raylı tente sistemleri ve membran yapıların etrafını kapatmakta tamamlayıcı ve ekonomik çözümler sunan ürünümüzdür. Fermuarlı veya redüktor dişli sistemde manuel kol ile stor tipi sarmal olarak yukarı toplanarak açılan şeffaf cam görüntüsünde kristal mikalı branda sistemi.


    Şeffaf Brandaların Özellikleri

    Çok amaçlı kullanılabilen, kısa sürede kullanılacak hale gelebilen, özel bir uygulama gerektirmeyen ve geniş kullanım alanı sağlayan çadır branda sistemleridir. Genel olarak kış bahçesi, çanta, ayakkabı, soğuk oda kapısı vb. alanlarda kullanılan branda tipidir.


    Şantiye Çadırı

     

     

    <><><>
    </> <><><>
    </>
    Şantiye Çadırları

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Şantiye Çadırları

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Şantiye Çadırları

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Şantiye Çadırları

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Şantiye Çadırları

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..








    Yük Brandası

    <><><> </> <><><>
    </>
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..
    Yük Brandası

    Resmi Büyük Görmek için Tıklayınız..