26 Ağustos 2012 Pazar

Mafsallı Tente

El ile açılan klasik tente modellerine mafsallı tente denmektedir. Mafsallı tentenin motorlu çeşidi mevcuttur. Bunlara motorlu mafsallı tente ya da kumandalı mafsallı tente de denilmektedir.

Tente Sistemleri

Tente sistemleri, mekanizma ve uygulandığı yere göre farklılık göstermektedir. Dışı akrilik kumaş ya da polyester (pvc) olan tente, manuel olarak elle açılabilmekte, isteğe bağlı olarak motorlu-düğmeli ya da motorlu-kumandalı olarakta kullanılabilmektedir.



Tente Nedir

Başlıca güneş ve yağmurdan korunmak ve farklı yer ve bölgelerde kar ve rüzgardan etkilenmemek amacıyla pencere, balkon önü, havuz kenarı, restoran bahçesi ve buna benzer açık alanların üstünün açılır ve kapanır özellikli bir şekilde korumaya alan sisteme tente denmektedir. 

Raylı Tenteye Sahip Olmak

Yaşam alanınızı iyileştirmek için bir kış bahçesine sahip oldunuz. Ama yaz mevsiminde kavurucu güneş ışınları bu özel mekanı yaşanılmaz hale getirecektir. Kış bahçenize ulaşan güneş ışınlarını dilediğiniz gibi kontrol etmenin keyfini çıkarın.




Raylı Tente

Cafe, restorantve teraslarınızda dış mekanların yaz ve kış mevsimlerinde rahatlıkla kullanımını sağlar. Tentenin kaplamalı özel kumaşı sayesinde yazın gölge, kışın ise mekanı olumsuz hava şartlarından koruma amaçlıdır. Uzaktan kumanda sistemi ile tentede yer alan kumaşı birkaç saniye içinde sararak, açık havanın keyfine varabilir ya da kışın mekanınızı yağmur ve soğuktan koruyabilirsiniz.



25 Ağustos 2012 Cumartesi

Yeni Bir Yaşam Alanı Raylı Tente

Ahşabın şıklığını yaşam alanlarınıza taşıyor. Olumsuz hava şartlarına dayanıklı, kış şartlarında da rahatça kullanılabilen uzaktan kumanda ile açılıp kapatılabilen tente sistemidir.

Branda ve Tentelerimiz Hem Dekoratif Hem Kullanışlı


Çift ve tek yönlü mafsallı tente, körüklü tente, karpuz tente, şemsiye, kış bahçesi, dış mekan kapama, kamelya, havuz kapama, fork-lift brandası, fabrika kapısı, ambar brandası, şantiye çadırı, kamp çadırı, oto kılıfı, oto garajı yapmış ve yapmakta olduğumuz ürünlerdir ve müşterilerimizin istediği özel isteklere de tecrübeli elemanlarımız her zaman bir çözüm yolu bulmak için çalışmaktadırlar.


Branda ve Tente Olarak Başlıca Çalışma Alanlarımız


 Branda-Branda sistemleri,
 Branda çadır,
 Branda tente,
 Branda kumaşı,
 Körüklü tente,
 Sabit tente sistemleri,
 Kamelya brandası,
 Kış bahçesi brandası,
 Mafsallı tente sistemleri,
 Raylı tente sistemleri,
 Asma germe membran sistemleri.


Asma Germe Membran Modelleri




















Raylı Tente Modelleri

















Mafsallı Tente Modelleri




















Kış Bahçesi Brandası Modelleri

















Kamelya Branda Modelleri
















Sabit Tente Modelleri



















Körüklü Tente Modelleri





















24 Ağustos 2012 Cuma

Branda





















Tente Çeşitleri


Tente ürünlerinden imal edilen onlarca ürün olmakla beraber sektörde en çok ihtiyaç duyulan tente ürünleri şöyledir;
- Körüklü tente,
- Sabit tente,
- Mafsallı tente,
- Raylı tente.


Tente Ürünleri

Tente denildiğinde akla gelen onlarca ürün olmakla birlikte, başta tente, körüklü tente, mafsallı tente, sabit tente, raylı tente, asma germe branda ve asma germe membran sistemleri, kamelya brandası, oto ve tekne tenteleri, kış bahçesi brandası, plaj şemsiyeleri, bahçe şemsiyeleri, raylı tente ve minder gibi onlarca tente yani branda kumaşından üretilmiş ürün sayılabilir.

Tente Nedir

Tente, su ve ışık geçirmez kumaştan üretilmiş olan su ve güneş ışıklarından mevsimine göre koruyan ve bahçe, havuz, cafe gibi mekanlarda genellikle kullanılan malzemelerin ve branda tente ürünlerinin genel adıdır.

Tente

Tente ürünleri genellikle çay bahçeleri, bahçeler, cafeler, kumsallar gibi insanların yoğun ve toplu olarak bulundukları ticari işletmeler ile ev, villa gibi kişisel yaşam alanlarında yağmur ve güneşten korunma gerektiren her türlü mekanda başta olmak üzere tekne ve araçlarda da kullanılmaktadır. Başta da belirtildiği gibi güneş ışıklarının ve yağmurun etkilerinden korunmak istenen  her ortamda ve araçta kullanılabilirler.



Firmamız Profesyonellerin Tercihi


Branda ve tente sektöründe hizmet vermeye başladığımız yıllardan beri günümüze bir çoğu sektörlerinde lider konumunda bulunan markanın firmamızı tercih etmelerinde bir çok neden vardır. Branda ve tente ürünlerine ihtiyaç duyan kişi ve kuruluşların firmamızı tercih etmelerindeki en önemli sebep, işlerini şansa bırakmamak ve istediklerini tam olarak almak gereksinimidir. 




Branda Bizim İşimiz


Branda ve branda alt sektörlerinde profesyonel hizmet veren firmamız, piyasada her zaman zengin branda çeşitleri ve uygun fiyatları sağlayan bir firma olarak tanınmış ve günümüze kadar her geçen gün hem ürün hemde müşteri portföyünü artırarak gelmiştir.

Branda denince sektörde ilk akla gelen firmalardan biri olan firmamız, yüksek kalite ve uygun fiyat anlayışını birleştirerek müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutarak hizmet vermiştir. Zamanında iş teslimi ve kaliteli işçilik her zaman dikkat ettiğimiz konuların başında gelmiştir.

Gerek ev, bahçe gibi kişisel kullanımlarınız gerekse cafe, otel, ya da benzeri kurumsal branda ihtiyaçlarınız için olsun her türlü branda ve ilgili ihtiyaçlarınızda firmamız istek ve ihtiyaçlarınızı tam olarak anlar ve size uygun branda tente ürünlerini vaktinde ve en uygun fiyatlarla sunar.





Branda Ürünleri

Branda ile yapılan bir çok ürün vardır. Bunların başında tente, körüklü tente, mafsallı tente, sabit tente, asma germe branda ve asma germe membran sistemleri, kamelya brandası, kış bahçesi brandası, plaj şemsiyeleri, bahçe şemsiyeleri, raylı tente ve minder gelmektedir.



Brandaların Kullanım Alanları

Brandalar genelde çay bahçeleri, bahçeler, kumsallar gibi yağmur ve güneşten korunma gerektiren mekanlarda başta olmak üzere tekne ve araçlarda da kullanılmaktadır. Baştada belirtildiği gibi güneş ışıklarının ve yağmurun etkilerinden korunmak gereken her ortamda kullanılırlar.

Branda

Branda, su ve ışık geçirmez kumaştan üretilmiş olan su ve güneş ışıklarından mevsimine göre koruyan ve bahçe, havuz, cafe gibi mekanlarda genellikle kullanılan malzemelerin genel adıdır. 

23 Ağustos 2012 Perşembe

Mafsallı Tente Sistemi


İş yerleri için her ölçüde mafsallı tente yapılmaktadır. Evler için kapı ve balkonlarınızda bu modeli kullanabilirsiniz. Mafsallı tente, dünyada mevcut olan en iyi tasarlanmış kapalı ve açık yaşam alanları için stil, kalite ve keyif sağlamak için tasarlanmış tente modelidir.




Mafsallı Tente Modelleri

















Mafsallı Tenteler


Mafsallı tenteler gölgelendirmek için harika ve ekonomik yoldur. Mafsallı tentelerin manuel ve otomatik çeşitleri bulunmaktadır. Bir çok renk seçeneği sayesinde hem güzel bir görünüm katar hem de güneşin zararlı etkilerinden sizi veya ürünlerinizi korur.



Mafsallı Tente Kullanım Yerleri


- Vitrin önleri,
- Kapılar ve girişleri,
- Açık hava oturma yerleri.


Mafsallı Tente


Mafsallı tente özel kol sistemi sayesinde ileriye ve geriye hareket edebilen bir tente modelidir. Mafsallı tente, ev veya binayı güneş ve UV korumak; güzel kumaşlar, renkler ve çarpıcı tasarımlar ile tenteniz ilgi çekebilir. Evinizin veya iş yerinizin görümünü mafsallı tente ile geliştirebilirsiniz.




Şantiye Çadırının Üstünlükleri Saymakla Bitmez


- Aynı büyüklükteki bir binadan yarı yarıya daha ucuzdur.
- Toprak, çimen, çakıl ne tür zemin olursa olsun, herkes tarafından kolaylıkla kurulabilir.
- Birkaç saat içinde kullanıma hazır hale getirilebilir.
- Cam yünü dolgulu ısı yalıtım şilteleri, ısının dışarıdan içeriye kaçmasını engeller ve içeride kalmasını sağlar.
- 60km/saat rüzgara, 50kg/m² kar tabakasına, en şiddetli depreme dayanıklıdır.
- Çok hafif olduğundan, nakliyesi de o oranda kolaydır.
- Yükleme ve boşaltmada özel bir araç gerektirmez.
- Özel bir temel, kolon veya başka bir destek gerektirmez.
- Yapı içinde son derece geniş ve engelsiz bir kullanım alanı sağlar.
- Çok çabuk kurulup, sökülebilir. Zamandan ve paradan kazandırır.
- Her an sökülebilmesi nedeniyle, resmi yazışmalar, inşaat ve iskan ruhsatlarına gerek bırakmadan dilediğiniz yere kurulabilir.
- Kaplaması çürümeyen ve katlanabilen pvc brandadan olduğu için, ihtiyaç kalmadığında sökülebilir ve istenildiği sürece depoda kalabilir.




Şantiye Çadırı


* Esen rüzgara ve yığılan kara karşı dayanıklı olan bu yuvarlak hatlı yapılar her iklim koşulunda kullanılabilmektedir.
* Demir aksam elektro-galvanizli profillerden imal edilmektedir.
* Dış kaplama; güneş ışınlarına, yangına, asit ve rutubete, sıcak ve soğuğa, yırtılmaya karşı dayanıklılık verilmiş pvc kaplı polyester dokuma brandadır. HF (yüksek frekans) makineleri ile eklenerek tek parça haline getirilmiştir. Parlatılmış dış yüzeyi kir, yosun ve mantar barındırmaz. Işık geçirir, günle birlikte içerinin aydınlanmasını ve ısınmasını sağlar.
* İzolasyonlu ve izolasyonsuz olarak imal edilmektedir. İstenildiği takdirde soba kullanılabilmektedir.

Şantiye Tipi Çadırların Kullanım Alanları


Şantiye tipi çadırlar; yemekhane, yatakhane, imalathane, depo ve ofis amaçlı olarak kullanılabilir.

Şantiye Çadırı

















Mikalı Branda











22 Ağustos 2012 Çarşamba

Mikalı Branda Nedir

Genel olarak kış bahçesi, çanta, ayakkabı, soğuk oda kapısı, masa örtüsü vb...uygulamalarında kullanılan malzeme % 100 pvcden oluşmaktadır. Cam kadar saydam ve düz bir satıha sahiptir. Kalınlık olarak  0,10 mm'den 3 mm, uzunluk olarak max. 50 mt tek parça halinde bulunmaktadır. İhtal ve yerli olarak iki kalite ile bulunabilmektedir. Branda şeffaf kapama olarak da bilinir.



Uzay Tente
















Körüklü Tente Nedir

Körüklü tente, market, manav, bakkal otel, kafe, restoran ve benzeri mekanlarda güneş ışığını ve yağmuru kesmek için kullanılan bir üründür. Körüklü tente çalışma ve uygulama prensipleri nedeni ile en fazla 6 metre genişlik ve 120 santim öne doğru eğilim özelliği ile çalışmaktadır.



Körüklü Tente

















Mafsallı Tente Nedir

Mafsallı tente, daha dar manevra alanlarına sahip mekanlarda kullanılan, raylı tenteye nazaran yer değiştirmeyen ama mafsal sistem fonksiyonu sayesinde ileri-geri hareket ettirilerek ayarlanabilen bir tente sistemidir. Mafsallı tente sistemleri, bir kol yardımı ile ileri ve geri hareket ettirilerek yağmur ve güneş koruması istenen noktalar ayarlanabilir.



Mafsallı Tente
















Kasetli Tente Nedir


Kasetli tente, tente modelleri arasındaki en modern ve gelişmiş tentelerdendir. Kasetli tente kapatıldığında mekanizma ve kumaş tümüyle toplanır. Bulunduğu mekana gölge verir iken aynı zamanda da estetik bir görünüm ve şıklık katar. Tamamen toplanan mekanizması sayesinde hava şartlarından etkilenmez. 


Kasetli Tente














Karadeniz Branda


Sektördeki yenilikleri takip ederek her gün kendini yenileyen ve en iyi hizmeti sizlere sunma gayretlerini sürdürmekteyiz. Tasarımları, modelleri ve hizmet kalitesiyle sektöründe öncü olmayı ve izlenen olmayı sürdürmekteyiz. Bizler, çadır ve branda sektöründe kendisiyle yarışan bir kuruluş olmaktan gurur ve onur duyuyoruz.




Çadır