26 Temmuz 2012 Perşembe

Tente Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler


1- Tentenizde kullanılan kumaş akrilik kumaş olmalı. Akrilik kumaşlar %100 sentetik iplikle dokunmaktadır. Akrilik kumaş solmaya ve su geçirmezliğine karşı çok dayanıklıdır. Ayrıca akrilik kumaşların en büyük özellikleri arasında hava geçirgenliği önemlidir. Hava geçirgenliği toza ve kire karşı kolay silinebilme özelliği kazandırmaktadır.

2- Tentenizin profil aksamı yüksek basınç altında sıkıştırılmış alüminyum olmalıdır. Sıkıştırılmış alüminyum içinde hava kabarcığı barındırmamaktadır. Bundan dolayı normal bir alüminyumdan çok daha dayanıklıdır. Sıkıştırılmış alüminyum teknolojisi uçaklarda da kullanılmaktadır.

3- Tente seçiminizde tüm hareketli aksamlar (bağlantı civataları ve pimler) INOX (krom-nikel karışımı) olmalıdır. INOX paslanmazdır.

4- Tente seçiminizi yaparken size sunulan ürüne verilen garanti süresi ve kalitesi çok önemlidir. 

5- Tente seçiminizi yaparken mutlaka rüzgar konusunda iletişim kurduğunuz firma ile bilgi paylaşımında bulununuz. Sadece satış amaçlı görüşmelerde rüzgarda zarar görebilecek ve garanti kapsamı dışında kalabilecek ürünleri bilgilendirilmeden seçmiş olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder