10 Temmuz 2012 Salı

Karadeniz Tente ve Branda

Karadeniz Branda&Tente, 1983 yılında, Erenköy Sahrayıcedid Mengü Sok. no:21/B Kadıköy adresinde başladığı faaliyetini, 28 yılı aşkın süredir aynı adreste, aynı hizmet kalitesi ve istikrar ile sürdürmektedir. Yapılan işlerin referans olarak değerlendirildiği Karadeniz Branda markasının patenti, ana firma Gül Branda Tekstil San.Tic.ltd.Şti. bünyesinde , T.C. Patent Enstitüsünce tescil edilmiş bulunmaktadır.

Ana firma Gül Branda Tekstil San.Tic.Ltd.Şti İkinci kuşak idarecilerle, 30 yılı aşkın sektör tecrübesiyle , Hadımköy'de 5.000m2 kapalı alan fabrikasında pvc Branda üretimi yapmaktadır.Yanısıra, diğer branda ürünlerinin ithali ve toptan satışı da aynı çatı altında yürütülmektedir.

Gülsay Güneşlik Sistemleri ve Reklamcılık San.Tic.Ltd.Şti ana firma Gül branda Tekstil San.Tic.ltd.Şti. bünyesinde, fabrikada üretilen mamullerin fabrika satış mağazası, yurtdışı firmaların Türkiye mümessillikleri ve tüm mamul ürünlerin sergilendiği bir showroom olarak Erenköy Sahrayıcedid Mengü Sok. no:21/B adresinde hizmet vermektedir.

Tente Branda Çadır konularında 28 yılı aşkın tecrübemizle “üretici firma” olmamızın avantajını ürün-hizmet kalitesine ve aynı zamanda fiyata yansıtarak siz değerli müşterilerimize sunuyoruz .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder